Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Indicati Felul Subordonatelor Din Frazele

Indicati Felul Subordonatelor Din Frazele

1 indica felul subordonatei cate determina verbele subliniate scrise cu litere mari in frazele de mai jos si precizati apoi daca verbele sunt predicative sau 1 identifica propozitiile subordonate predicative din text si noteaza termenul lor regent e un text brainly ro. Tipuri de propoziții subordonate în frază.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Întreabă ce nu ştii să faci din temă. De ce să foloseşti brainly? Desparte in propozitii frazele urmatoare si completeaza tabelul de mai jos:

Manual Limba Romana Clasa A Viii A
vizitati articolul complet aici : https://www.scribd.com/document/436230579/Manual-Limba-Romana-clasa-a-VIII-a-pdf-pdf
De ce să foloseşti brainly? Transcrie o secvenţă, un vers care să conţină două cuvinte cu sens temporal.4. Întreabă ce nu ştii să faci din temă.

(ion creanga, amintiri din copilarie)2.

Așadar, există următoarele feluri de propoziții subordonate (dependente) Ziua în care am împlinit 14 ani a fost o zi specială. 6.indică felul subordonatelor din frazele de mai jos:

Exertiile 7 s i8 eu va rog enunt ex. 1.identifică subordonatele atributive din frazele: Vom face o recapitulare și despre subordonata atributivă, întrucât ne interesează în mod deosebit, mai ales dacă ne pregătim pentru examen.

Lb Latina An2
vizitati articolul complet aici : https://www.slideshare.net/maruan1/lb-latina-an2
Tipuri de propoziții subordonate în frază. Desparte in propozitii frazele urmatoare si completeaza tabelul de mai jos: Statutul ei ierarhic este stabilit față de cel puțin o altă propoziție din frază, numită regentă.

2:indicati tipul de subiect neexprimat:cititi nuvela intreaga!

Indicati felul subordonatelor din frazele : Subordonata atributivă poate fi definită drept propoziția subordonată cu funcție sintactică de atribut. Tipuri de propoziții subordonate în frază.

Propozitia al carui inteles depinde de intelesul altei propozitii din fraza se numeste propozitie subordonata(secundara). Indicati felul etributelor substantivale din textele de mai jos:rad in gramada: Subordonata atributivă poate fi definită drept propoziția subordonată cu funcție sintactică de atribut.

Https Pdfcoffee Com Download Teste Mihai Nita 2 Pdf Free Html
vizitati articolul complet aici : 2
… să conţină substantivul ochi.3. Raspunde din ricardo á 2 luni. Flori de nalba si albe flori de margarint.

Indicati felul subordonatelor frazele :

Vă rog mult să mă ajutați la exercițiile din pagina atașată(3),in primele 2 pagini v am atasat textul suport. Subiectiva indica felul subordonatei din fraza: Indicati felul etributelor substantivale din textele de mai jos:rad in gramada:

Posting Komentar untuk "Indicati Felul Subordonatelor Din Frazele"