Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ardei Copti La Borcan Cu Otet

Ardei Copti La Borcan Cu Otet

Mod de preparare ardei copți la borcan, în oțet. Ardei copţi in oţet reţetă culinară.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

1 litru apa, 1/2 lingura sare. Ardei capia copti, curatati si cantariti 150 ml. Acesti ardei copti la borcan au aparut nu doar ca sa imbogateasca micuta mea colecte de conserve, ci din necesitate!

Reteta De Ardei Copti La Borcan Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=2yTlMBsnn0o
Se pun direct in camara si se asteapta…. 5 kg de ardei capia sau grasi (poti si sa ii combini), 400 ml de apa, 100 g de zahar, 100 ml de otet, o lingura si jumatate de sare. Reteta aceasta pastreaza dulceata naturala ardeilor copti.

Partea buna ca este aceasta reteta de ardei copti la borcan, in suc propriu, se face foarte usor.

3 kg ardei grasi (rosii, jumatate) 50 ml otet 120 ml ulei de masline 1 catel usturoi 1 lingurita oregano uscat 1 1/2 lingurita sare. Ardei copti la borcan sau congelati la lada pentru iarna. Pielita lor trebuie parpolita, repede la foc iute.

3 kg ardei grasi (rosii, jumatate) 50 ml otet 120 ml ulei de masline 1 catel usturoi 1 lingurita oregano uscat 1 1/2 lingurita sare. Pielita lor trebuie parpolita, repede la foc iute. Este o reteta ideala pentru iubitorii.

Ardei Gogosari Capia Copti In Otet Pentru Sarbatorile De Iarna
vizitati articolul complet aici : http://www.despremancare.ro/ardei-gogosari-capia-copti-in-otet-pentru-sarbatorile-de-iarna-6675/
3 borcane de 800 ml preparare 1. Ai grijă să nu se formeze bule de aer (riști să fermenteze) în interiorul borcanului. In video veti regasi pas cu pas intreg procesul de realizare a acestor conserve.

Ingrediente 3 kg ardei grasi (jumatate rosii, jumatate galbeni) 50 ml otet 120 ml ulei de masline 1 catel usturoi 1 lingurita oregano uscat 1 1/2 lingurita sare portii:

Aceasta reteta de ardei copti la borcan pentru iarna face parte din seria retetelor culese de mama mea in turele pe care le da prin piata, de la prietenele ei, gospodine cu state vechi de plata. 700 gr piept de pui taiat cubulete 2. Ardei copti la borcan sau congelati la lada pentru iarna.

Pielita lor trebuie parpolita, repede la foc iute. 5 kg de ardei capia sau grasi (poti si sa ii combini), 400 ml de apa, 100 g de zahar, 100 ml de otet, o lingura si jumatate de sare. Timpul de fierbere se calculeaza din momentul in care incepe sa fiarba apa.

Ardei Copti La Borcan Savoarea Unei Retete Inedite
vizitati articolul complet aici : https://www.kudika.ro/articol/capricii-culinare/35843/cei-mai-buni-ardei-copti-la-borcan-simplu-si-rapid.html
Reteta cei mai buni ardei capia pentru iarnă. 1 litru apa, 1/2 lingura sare. Se pun direct in camara si se asteapta….

Înfiletăm capacele bine spălate și șterse, apoi mai dăm borcanele la cuptor pentru maxim 10 minute cu focul aprins, după care, le lăsăm acolo până se.

Reteta sos de rosii cu ardei pentru iarna. Nu prea sunt eu prietena cu muraturile si nici cu conservarelile. Asteapta sa dea in clocot.

Posting Komentar untuk "Ardei Copti La Borcan Cu Otet"